Muse trapt vanavond af met intiem concert in Keulen

Muse Group Shoot 2012

28 September 2012 staat al maanden dik onderstreept in de agenda van de Muse fans. Het is de dag waarop ‘The 2nd Law’ officieel uitkomt. Vanavond begint Muse de tour rondom dit nieuwe album met een intiem concert in E-Werk te Keulen.

Slechts 2.000 gelukkigen zullen getuige zijn van de aftrap van deze nieuwe tour, waaronder je vrienden van Festileaks. Het concert – met naar verwachting veel nieuw materiaal – wordt op 27 september om 20.00 uur uitgezonden op de Duitse Radio 1LIVE.

In eerste instantie stond de release van ‘The 2nd Law’ gepland op 14 september. In verband met de gelijktijdige releases van de nieuwe albums van The Killers en Green Day is deze datum echter twee weken vooruit geschoven.

Met radiosingles ‘Survival’ en ‘Madness’ zijn we inmiddels al bekend. De voorlaatste albumtrack ‘Unsustainable’ zweeft al een tijdje rond op internet. Van een aantal andere tracks zijn reeds snippets beluisterbaar, alhoewel de bron hiervan niet officieel is.

Beluister hier het tot op heden beschikbare materiaal van ‘The 2nd Law’. Wellicht dat we er morgen wat compleet nieuwe opnames aan toe kunnen voegen…

Madness

Survival

Follow me

Explorers

Liquid State

Unsustainable