Swedish House Mafia naar Nederland en België

Swedisch House Mafia Group Shoot 2009

Swedish House Mafia begint weldra aan de laatste loodjes van hun wereldtournee. In de voorbije maanden werd al uitgebreid vooruitgeblikt op One Last Tour, een serie afscheidsconcerten die de formatie (bestaande uit Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso) langs zowat alle delen van de wereld zal leiden, te beginnen in India, Rusland en Zuid-Afrika. Gisteren werd bekend dat ook Nederland en België zich op een bezoekje van de mannen mogen verheugen. Zaterdag 1 december is er een show gepland in het Sportpaleis te Antwerpen, en later die week (op vrijdag 7 december) zal de Ziggo Dome in Amsterdam het toneel zijn voor de house DJ’s.

Een laatste kans dus voor fans om hun helden nog eens live aan het werk te zien. De kaartverkoop start voor beide shows op vrijdag 28 september om 12:00u.