Ticketinfo Heineken Balaton Sound Festival 2013

Balaton Sound Mainstage

Noteer 2 november alvast in je agenda voor het aanschaffen van je kaartje voor Balaton Sound Festival 2013. Het steeds populairder wordende festival in Hongarije begint dan met de voorverkoop.

Volgend jaar vindt het festival alweer voor de zevende keer plaats. Van 11 tot en met 14 juli 2013 is Zamardi weer even het mooiste paradijs op aard.

Het Festival vindt plaats aan het grootste zoetwatermeer van centraal Europa; het Balatonmeer in Hongarije. Heineken Balaton Sound heeft ieder jaar een sterke line-up van internationale dance-acts en dj’s. Afgelopen jaren stonden er o.a.: The Chemical Brothers, Underworld, Eric Prydz, Basement Jaxx, Massive Attack, Fatboy Slim, Moby en David Guetta.

Over de line-up van 2013 valt nog niet veel te verklappen, uiteraard houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Maar het Balaton Sound Festival is gewoon altijd goed, je hoeft eigenlijk niet eens te weten wie er acte de présence zullen geven. Een echte festivalvakantie aan het Balatonmeer, een geweldige ervaring is die je sowieso eenmaal in je leven meegemaakt moet hebben.

Ticketprijzen variëren van €49,- voor een dagkaart tot €115,- voor een full festival ticket. Wil je ook graag kamperen, dan dien je je van te voren te registreren. Kosten voor een campingticket zijn €7,-. Dit zijn dus de prijzen voor early bird tickets. Vanaf 14 april zullen de tickets in prijs omhoog gaan.

Kijk voor meer informatie even op de Nederlandse website van Balaton Sound.

Heineken Balaton Sound Logo

Heineken Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Tickets Kopen