London Calling geeft blokkenschema vrij

Op 2 en 3 november staat de Amsterdamse Paradiso weer in het teken van London Calling. De organisatie voegde zojuist de laatste naam toe aan de affiche en maakte tevens het blokkenschema bekend.

De tweede editie van London Calling in 2012 heeft een affiche om naar uit te kijken. Talentvolle bands die hun eerste sporen reeds hebben verdiend – zoals Cloud Nothings en The Walkmen – worden afgewisseld met nieuwe frisse artiesten die hun debuut maken op Nederlandse grond – zoals Temples en Kodaline -. Laatstgenoemde is tevens de artiest die vandaag als laatste aan het programma is toegevoegd.

London Calling mag een ware ontdekkingstocht voor de muziekliefhebber worden genoemd. Voor deze muzikale excursie zijn nog steeds enkele tickets verkrijgbaar. Dagkaarten gaan over de toonbank voor €20,- en passe-partouts voor slechts €35,-. Let wel; dit is exclusief het benodigde Paradiso lidmaatschap. Plan je reis middels dit blokkenschema.

De tip van het Festileaks huis is Temples. Dit neo-psychedelische duo uit Engeland maakt tijdens London Calling hun Nederlands debuut. De enkele tracks die de afgelopen maanden op het web zijn verschenen smaken wat ons betreft naar veel meer.

Temples – Shelter Song

Temples – The Golden Throne:

Wie is jouw persoonlijke favoriet tijdens deze London Calling editie?

London Calling Festival Logo

London Calling Festival 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19-20 mei 2023
Line-up
Bilk , Benefits, Ber +18 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.