Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

The Prodigy en Depeche Mode komen dinsdag met (tour) nieuws

Depeche Mode

Zowel The Prodigy als Depeche Mode komen dinsdag naar buiten met belangrijk nieuws. Depeche Mode heeft hiervoor zelfs een heuse persconferentie belegd in Parijs.

De verwachting is dat er op de persconferentie van Depeche Mode details van het nieuwe album bekend gemaakt worden, maar ook tourdata voor 2013. Niet voor niks misschien dat Bilboa BBK Live Festival al een teaser online gooide dat we 23 oktober nieuws mogen verwachten. Depeche Mode werd hier al veel mee in verband gebracht. Pinkpop trouwens ook, dus wie weet weten we dinsdag wel de tweede Pinkpop headliner. Ons zou het in ieder geval niet verbazen na de afzegging voor Pinkpop 2009.

Dan The Prodigy, deze heren houden niet van stilzitten en touren in 2013 gestaag door. Op twitter namen ze al even een aanloopje voor komende dinsdag.

The Prodigy announcement

Vooral goed nieuws dus voor de Britten, maar er zijn zeer sterke geruchten dat ze ook op Rock am Ring zullen staan en dus het Europese vasteland aandoen. Want kennen jullie deze quote van de Rock am Ring organisatie nog?

Ich darf nichts sagen, Andre hat’s mir verboten. Wir haben GREEN Camping, und da gibt’s auch so eine Band. Und ich sag ihnen auch nicht dass in 30 Sekunden auf dem Weg zum Mars etwas passieren kann. Ausserdem hab ich Andre verboten PRODIGY zu buchen. Aber ich sag nix.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.