Arctic Monkeys voor Open’er Festival, Rock Werchter lijkt binnen handbereik

709
Arctic Monkeys Group Shoot 2009

Na Queens Of The Stone Age, Blur en Kings of Leon is Arctic Monkeys als vierde headliner toegevoegd aan het affiche van het Open’er Festival in Polen. De kans op een boeking van Arctic Monkeys op Rock Werchter 2013 neemt hiermee verder toe.

Heineken Open’er Festival vindt plaats van 3 tot en met 6 juli in Gdynia. Tot 15 januari kun je nog early bird tickets kopen tegen een gereduceerd tarief. Een 4-dagen ticket kost je dan 88,94 euro, en met camping 108,17 euro. Na 15 januari kost een 4-dagen ticket 112,98 euro, met camping 132,21 euro. Dagkaarten gaan weg voor 45,43 euro.

Vorig jaar wist de organisatie o.a. Bjork, New Order, Bon Iver, Bloc Party, Franz Ferdinand en The xx te boeken. In 2009 en 2010 won Heineken Open’er Festival de prijs voor ‘Best Major Festival’ tijdens de European Festival Awards.

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.