Pet Shop Boys en Blur bevestigd voor Berlin Festival

Pet Shop Boys Alarm

Pet Shop Boys Alarm! Hij mag weer af hoor, want de Pet Shop Boys zijn samen met Blur bevestigd voor het Berlin Festival.

Van Blur werd eerder vandaag al bekend dat ze ook het Sziget festival zullen headlinen. Op het Berlin Festival zullen de Pet Shop Boys ook aansluiten. Verder is voor het Berlin Festival ook de band Turbostaat nog bevestigd, een Noord-Duitse Punkrock band.

Opvallend, er zullen in de Duitse stad Berlijn dus twee grootheden van de Britpop staan. De Pet Shop Boys zullen ook hoogstpersoonlijk aanwezig zijn. De beide heren raken inmiddels op leeftijd en hebben er stiekem over nagedacht op hun tour als hologrammen te verschijnen. Dit is dus van de baan en ze zullen dus zelf aanwezig zijn om hun hits en uiteraard werk van hun onlangs verschenen album ‘Elysium’ ten gehore te brengen.