‘Rock Werchter in gesprek met Placebo, QOTSA, The Killers en meer’

Rock Werchter Programma 2015

Er kunnen weer wat namen worden toegevoegd aan onze geruchtenlijst voor Rock Werchter. Zo was het gisteren erg onrustig op Twitter nadat enkele Tweets de lucht in werden geslingerd.

Ene Jonas Bosmans tweette gisteren namelijk enkele geruchten die wellicht aannemelijker kunnen zijn dan de tweets van Jan en alleman. Uitleg volgt later, eerst even de lijst met namen waarvan hij beweert dat ze daadwerkelijk met de organisatie van Rock Werchter in gesprek zijn.

Dit zijn volgens meneer Bosmans Arctic Monkeys, Two Door Cinema Club, Placebo, The Killers, Queens Of The Stone Age, Sigur Ros, Bloc Party, The Maccabees, Jake Bugg, Ellie Goulding en Eels. Ook Alt-J schijnt op het festival te staan wist hij later in een reactie nog prijs te geven.

Waarom moeten wij dan iets meer waarde toedichten aan de tweets van ene meneer Jonas Bosmans? Zelf geeft hij op Twitter hiervoor de volgende verklaring
Jonas Bosmans Tweet

Slechts één week na Rock Werchter dit jaar wist hij ook al Green Day als headliner te voorspellen op zijn blog. Hoeveel waarde moeten wij hieraan toekennen? Zegt u het maar!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen