Sting, Green Day en Indochine naar Main Square Festival 2013

Main Square Festival 2013

Het ‘kleine broertje van Rock Werchter’, Main Square Festival heeft vandaag met Sting, Green Day en Indochine de eerste drie namen aan het affiche toegevoegd.

Omdat Main Square ongeveer gelijktijdig met Rock Werchter wordt gehouden kennen de line-ups vaak grote overeenkomsten. Zo stonden dit jaar stonden o.a. Pearl Jam, Florence and the Machine en Wolfmother op beide programma’s. In 2013 staat Green Day zowel op het Main Square als het Rock Werchter affiche.

Sting was vorig jaar nog te vinden op TW Classic alwaar hij een prachtig optreden gaf. De oud politieman mag zijn kunsten volgend jaar aan het Franse publiek tonen.

Indochine is wellicht de minst bekende naam van het drietal. Indochine is een Franse rockgroep ontstaan uit de New wave beweging. De groep is ontstaan in 1981 en kende grote successen in de jaren ’80 in Frankrijk en de rest van Europa met singles als ´L’aventurier´ en ´Canary Bay´.

Het Main Square Festival vindt plaats op 5, 6 en 7 juli te Arras in Frankrijk. De voorverkoop begint aanstaande woensdag om 10.00 uur.

Main Square Festival Logo

Main Square Festival 2024

Locatie
Frankrijk
Arras, Frankrijk
Datum 4-7 juli 2024
Tickets Kopen