Sting kondigt Europese tournee aan

851

Vanochtend is bekend gemaakt dat Sting vanaf juli door Europa zal touren. In de maanden daarvoor is er een uitgebreide tour door Amerika.

Met dit nieuws is meteen een mogelijke komst van Sting als Pinkpop artiest naar het rijk der fabelen verwezen. Wel maken verschillende festivals in juli nog altijd kans om de oude rot in het vak aan hun affiche te mogen toevoegen. Rock Werchter lijkt hierbij een goede kanshebber, aangezien Main Square al bekend heeft gemaakt dat hij daar een plekje op het affiche heeft.

De tour door Amerika en Europa is een vervolg op de ‘Back to Bass’ tour die al eerder door Azië ging.

Verder zijn er op dit moment nog geen festivals aangekondigd voor Sting en lijkt het een rondgang langs verschillende landen en verschillende concertzalen te worden. Mochten er spannende ontwikkelingen rondom Sting plaatsvinden op festival gebied dan houden wij jou natuurlijk op de hoogte.

Festileaks medewerker van het eerste uur. Kan niet begrijpen dat er anno 2016 festivals zijn zonder bar waar speciaal bier wordt geschonken. En dus deze zomer weer vrolijk naar Pukkelpop.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.