Bonnaroo maakt grootste deel line-up bekend

Paul McCartney

Het Amerikaanse Bonnaroo Music & Art Festival maakte vanavond het grootste gedeelte van de line-up bekend. Van de grote namen springen er met name Paul McCartney, Björk, R. Kelly en Mumford & Sons uit. Bonnaroo vindt in hetzelfde weekend plaats als Pinkpop.

Het Bonnaroo festival vindt plaats in de Manchester, Tenessee, op 13 tot en met 16 Juni. Alle namen werden bekend gemaakt door middel van een heuse liveshow waarin alle namen door een hele rits aan bekende Amerikanen werden aangekondigd. Dit alles gehost door “Weird Al” Yankovic. Wij vinden al die poespas wat minder spannend en zien liever een duidelijke lijst met namen. Lees onderstaande line-up door met de gedachte dat dit festival samenvalt met Pinkpop. Op beide festivals staan is niet onmogelijk, maar wel onwaarschijnlijk.

bonnaroo-2013-lineup
bonnaroo-2013-lineup

Opvallend is de naam van Paul McCartney in dit weekend. Eerder werd ons in de wandelgangen al medegedeeld dat Paul McCartney uiteindelijk een groot Amerikaans festival verkoos boven Pinkpop. Om deze reden zou Jan Smeets genoodzaakt zijn The Killers door te schuiven naar de headline spot op vrijdag. Morgen weten we meer.

Bonnaroo Music & Arts Festival Logo

Bonnaroo Music & Arts Festival 2023

Locatie
Verenigde Staten
Manchester, Tennessee, Verenigde Staten
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Foo Fighters
Kendrick Lamar
Tickets Kopen