De eerste lijst met Lowlands namen

Lowlands Programma 2014
Lowlands Programma 2014

@Rapid_Razor_Bob wist ons gisteren op Twitter al te vertellen dat ze eraan zaten komen. Hier zijn ze dan, de eerste lijst namen voor Lowlands 2013.

De organisatie maakte zojuist bekend dat Slayer, Alabama Shakes, Disclosure, Bullet for my Valentine, NJO Reich Ensemble, The Lumineers, Poliça en The Menzingers op het festival zullen staan.

Gisteren werd via de website van Moderat al bekend dat de heren op het Lowlands festival staan en ook Kodaline deed eerder al een zelfbevestiging. We houden alle bevestigingen, geruchten en nieuwtjes hier voor je bij!

Morgen gaan de kaarten voor Lowlands in de verkoop, een Lowlandsticket kost dit jaar €185,- inclusief €10,- servicekosten, camping en pendelbus (per transactie kunnen maar 4 kaarten worden gekocht). Het wordt weer hopen dat je er door komt morgen. 3voor12 deed onderzoek naar de Do’s en Don’t van online kaartjes kopen. Doe er je voordeel mee, F5’en is uit den boze!

Pas op voor zwarthandelaren! Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen:  www.lowlands.nlwww.livenation.nlwww.ticketmaster.nl  Geen internet bij de hand morgen? Je kan dan ook bellen naar 0900 – 300 12 50 (45cpm)

Lowlands Logo

Lowlands 2025

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen