De Lowlands verkoop gaat zo van start: Tips van de organisatie

Lowlands 2013

Zometeen gaat de verkoop van Lowlands weer van slag. Vorig jaar was het festival binnen twee uur uitverkocht en dit jaar zal het (helaas) niet anders verlopen.

Vorig jaar was er nog geen enkele namen bekend gemaakt en toch raakte het festival binnen twee uur uitverkocht. In tegenstelling tot vorig jaar werden wel al enkele namen bekend gemaakt. Voor de fans van deze band wordt het wellicht nog frustrerender. Om 11:00 uur klaarzitten geeft namelijk geen enkele zekerheid dat je als één van de gelukkige winnaars uit de loterij naar voren komt.

De marketing manager van Lowlands, Bente Bollman, geeft je wel enkele tips mee voor het bemachtigen van Lowlands tickets:

“De belangrijkste tip is dat je alvast een account aanmaakt bij ticketmaster.nl. Om mensen die niet vaak kaarten kopen naar de goede site te begeleiden kunnen ze via lowlands.nl het juiste portal vinden. Er zijn namelijk genoeg sites die illegale en neppe kaarten aanbieden. Je kunt overigens ook direct via ticketmaster.nl naar de kaartverkoop.”

En op de vraag of je in de rij moet F5’en tot je er bij neervalt:
“Nee! Dat is het stomste dat je kunt doen. Als je eenmaal in de wachtrij terecht bent gekomen, zie je een animatie die aangeeft hoe lang het ongeveer duurt. Dat kan langzaam gaan, en zeker als je in de stress bent, lijkt de tijd nog langzamer te gaan. Maar als je de pagina ververst, sluit je weer achteraan aan. Overigens nog een laatste tip, misschien overbodig: maar zorg voor een stabiele internetverbinding.”

Whatever you do, don’t…

Ticketmaster wachtrij
Ticketmaster wachtrij

Succes!

Lowlands Logo

Lowlands 2025

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen