Pinkpop line-up 2013 gelekt? Green Day, Killers en Kings Of Leon headliners

Pinkpop 2013 Logo

Vanmiddag om 12.00 uur start de persconferentie waarmee de volledige Pinkpop line-up officieel gepresenteerd zal worden. Toch kwam ons vanmorgen al een interessante lijst met namen onder ogen. Is het programma voor een groot gedeelte gelekt?

Green Day, The Killers, Kings Of Leon, Queens Of The Stone Age, Phoenix, Triggerfinger, Netsky, C2C, Alt J, The Script, 30 Seconds To Mars, Ben Howard, Jimmy Eat World, The Gaslight Anthem, Blaudzun, Ellie Goulding, Die Antwoord, Paramore, The Opposites, The Vaccines, Fun, Andy Burrows, Miles Kane, Lianne La Havas, Handsome Poets, Passenger, Kensington, Douwe Bob, Christopher Green, Graveyard, Grouplove

Leak Pinkpop

Update: 30 Seconds To Mars heeft zichzelf via Twitter bevestigd. Met dank aan @LLowcamp en @Pinkpoppers:
Tweet 30Seconds To Mars

De afkomst van deze namen is ons nog niet duidelijk dus we houden een stevige slag om de arm. Het is echter een verrekte realistisch rijtje….

To be continued!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen