23 nieuwe namen voor Dour 2013

Dour

De organisatie van Dour beloofde ons voor vandaag 23 nieuwe indie/rock/Belgische namen en ze stellen ons niet teleur. Onder andere The Horrors en The Van Jets zijn erbij.

Andere nieuwe toevoegingen zijn Two Gallants, Dan Deacon, The 1975, Superlux, Piano Club, We Are Enfant Terrible, Exsonvaldes, AmenRa, Kadavar, Holograms, Le Prince Harry, Pale Grey, Paon, Recorders, Raketkanon, Robbing Millions, Hudson, Billions Of Comrades, Salut c’est cool, Hugo Freegow en Cupp Cave.

De organisatie van het Waalse festival laat tot slot weten dat er nog 25 namen in de pijplijn zitten die volgende week zullen worden aangekondigd. Iets om naar uit te kijken dus!

Voor Dour 2013 werder eerder al onder meer Wu-Tang Clan, Amon Tobin, The Smashing Pumpkins, Simian Mobile Disco, Mark Lanegan en The Vaccines vastgelegd.

Combi- en dagtickets (met of zonder camping) zijn op de website te koop aan dezelfde prijzen als vorig jaar. Ook de Festihuts zijn beschikbaar! Je kan ze vanaf nu reserveren via de website. Let op: de voorbije jaren was het Festivillage reeds maanden op voorhand uitverkocht. Heb je een voorkeur voor Flexhotels : deze zijn ook te boeken via de website.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen