Advertisement

Pukkelpop strikt Johnny Marr, maandag meer namen

Pukkelpop 2013

Johnny Marr, de oud-gitarist van The Smiths, heeft zojuist op zijn eigen site bekend gemaakt dat hij deze zomer op Pukkelpop staat. De Britse indie-zanger zal volgens het tourschema spelen op donderdag 15 augustus. Hij is één van de meer dan 50 namen die Pukkelpop maandag om 11 uur bekend zal maken.

Pukkelpop heeft al een behoorlijk mooi affiche. Zo hebben ze als headliners Eminem, Neil Young & Crazy Horse en The XX. Naast deze namen staan ook The Prodigy, Nine Inch Nails, Fall Out Boy, Slayer, Deftones, Mac Miller, TNGHT (Hudson Mohawke), Baauer, Imagine Dragons, Solange, Boys Noiza, Skunk Anansie, Local Natives, Girls In Hawaii, Poliça, SBTRKT, Zeds Dead, Daughter, Matt Corby, Franz Ferdinand, The Knife, Alabama Shakes, Bat For Lashes, Foals, Triggerfinger, Opeth, Julio Bashmore en nog vele anderen op het programma.

De organisatie van het festival heeft laten weten dat maandag om 11 uur meer dan 50 nieuwe namen aangekondigd zullen worden. Wij brengen je uiteraard meteen op de hoogte van deze nieuwe namen. Voor een idee wat er nog zou kunnen komen, kun je hier kijken. Als je er nog bij wilt zijn deze zomer, dan moet je snel actie ondernemen. De kaarten voor de donderdag zijn al uitverkocht, combi-tickets zijn voor 2/3 al de deur uit. Ook meldde Pukkelpop dat zowel camping A als camping C voor combi-tickethouders zijn uitverkocht. Voor meer informatie over het Belgische festival en de volledige line-up kun je hier terecht.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen