Nieuwe namen en afmelding Soulwax voor Pukkelpop

Pukkelpop richtingaanwijzer
Pukkelpop programma 2013

Goed nieuws, want we laten vandaag weer een hele hoop nieuwe namen op je los! Maar er is ook minder leuk nieuws vanuit het Soulwax-kamp. De band rond de gebroeders Dewaele raakt niet klaar met de productie van het nieuwe album en zegt alle geplande zomerdata, waaronder Pukkelpop, helaas af.

Op zaterdag 17 augustus komen de Franse metalhelden van Gojira hun technische hoogstandjes tonen, weerklinkt de zwarte soulstem van Noisettes en wordt het een opzwepend feestje met de Amerikanen van !!! die voor een derde keer naar Kiewit komen. En ook Don Broco komt, de band die momenteel in volle vaart langs uitverkochte zalen in de UK trekt. Te ontdekken!

Vrijdag wordt het genieten van de spannende slowcore van Low, de prachtige songs van singersongwriter Lucy Rose en het Ierse Little Green Cars komt na Coachella nu ook naar Pukkelpop. Twenty one pilots is het nieuwe snoepje op het Fueled By Ramen-label waarop ook Paramore en Panic! At The Disco getekend zijn en Palm Reader komt met scheurende gitaren bewijzen waarom zij op dit moment in de UK een van beste bands zijn in het hardere genre.

Op de openingsdag verwelkomen we Breakbot, de Franse producer van het Ed Bangers label, die een stomende live set voor je klaar heeft en wordt het dansen op de hiphop- en trap-beats van DJ Green Lantern, ooit nog vaste dj van Eminems Shady Records. Overladen met straffe recensies en dus ook op Pukkelpop: Savages, The Child of Lov en Mikal Cronin. En tik ook maar even de naam van het stomende rocktrio Beware Of Darkness of de donkere pop van het Canadese Lowell in op Youtube en wees overtuigd!

Laatste 5000 combitickets

Wie Pukkelpop 2013 niet wil missen, laat zich best niet verrassen. Donderdagtickets zijn al een tijdje uitverkocht en er zijn nog slechts 5000 combitickets beschikbaar. Wees er dus snel bij.

Kaarten zijn te koop via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be.

– Een combiticket kost €165 (exclusief €5 servicekosten en €1 mobiliteitsbijdrage, inclusief kamperen van woensdag 14 augustus, 12.00u tot zondag 18 augustus, 12.00u en openbaar vervoer).

– Een ticket voor vrijdag of zaterdag kost €83 (exclusief €5 servicekosten en €1 mobiliteitsbijdrage, inclusief 2 nachten kamperen en openbaar vervoer).

Camping

Camping Kiewit A heeft de maximum capaciteit bereikt en is volzet. Er kunnen geen tickets meer worden geactiveerd voor dit kampeerterrein. Er komt geen wachtlijst voor de campings. Tickets die via de officiële omruilservice opnieuw te koop worden aangeboden, zullen automatisch met een campingticket voor Camping Kiewit B zijn. Festivalgangers die pas later hun tickets kunnen bestellen, kunnen ook op Camping Kiewit B terecht. Vriendengroepen kunnen gedeeltelijk over volledig gehergroepeerd worden op Camping Kiewit B. Voor meer informatie, www.pukkelpop.be.

Pukkelpop 2013 vindt plaats op donderdag, 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus op het festivalterrein van Kiewit in Hasselt. Meer info over line-up, tickets en kamperen op www.pukkelpop.be.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen