Advertisement

Pukkelpop stapelt annuleringen op en zoekt hard naar waardige vervangers

Pukkelpop richtingaanwijzer
Pukkelpop programma 2013

Pukkelpop heeft dit jaar heel veel pech. Nadat in het beginstadium Soulwax en een aantal kleinere namen afhaakten. Is het deze week de beurt aan de last minute headline annuleringen, zoals Slayer en Neil Young.

Neil Young liet gisteren weten dat hij zijn Europese tour cancelt wegens een blessure bij een van de Crazy Horse bandleden. Eerder die dag zei ook het Britse Courteeners dat het om privé-redenen niet kan optreden en ook XXYYXX laat zijn sprookjesachtige electronica thuis. De amper 17-jarige producer is oververmoeid en cancelt al zijn Europese shows. Ook bijzonder jammer is de onverwachte cancel van The Pretty Reckless.

De affiche wordt opnieuw verstevigd met de Duitse metalcore-trots Caliban, die met plezier een extra dag aan hun Europese tour toevoegen. En nieuw is ook het mysterieuze Slow Magic dat gemaskerd het Pukkelpop-podium zal betreden om je onder te dompelen in een bezwerend feestje van warme klanken en energieke drums.

De organisatie bekijkt hoe het de cancel van Neil Young & Crazy Horse kan opvangen. We houden de Pukkelpoppers op de hoogte.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2025

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 14-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen