Paul Kalkbrenner, The Hives en meer naar Pukkelpop 2021

Nog eens vijf namen voor Pukkelpop 2021. Het festival voegt Paul Kalkbrenner, The Hives en Stormzy aan het affiche.

Eerder deze maand maakte Pukkelpop al een groot deel van de line-up bekend. Deze week voegt de organisatie van het festival daar nog eens vijf nieuwe namen aan toe. Naast Paul Kalkbrenner, The Hives En Stormzy zijn ook Rare Akuma en Antoon te vinden op het affiche. Stormzy is in hetzelfde weekend ook te vinden op Lowlands. Eerder deze maand werden al Editors, Marshmello, Liam Gallagher en Anne-Marie aangekondigd voor Pukkelpop 2021. De laatste namen voor het festival volgen binnenkort. Hieronder staan nog eens op een rij welke namen zijn toegevoegd aan het affiche:

  • Paul Kalkbrenner
  • The Hives
  • Stormzy
  • Rare Akuma
  • Antoon

De tickets voor Pukkelpop zijn sinds 16 juni te koop. Tot 30 juni konden alleen mensen uit België tickets bestellen. Inmiddels kan iedereen tickets bestellen voor Pukkelpop 2021. Twee weken geleden was al 85% van de combitickets verkocht.

https://www.instagram.com/p/CRQuvJCB-OY/

Corona ontwikkelingen Pukkelpop

Photo: Pukkelpop – JOKKO

De organisatie van Pukkelpop anticipeert zo veel mogelijk op de Covid-ontwikkelingen. De opbouw van het festival is inmiddels in volle gang. Daarnaast wordt er hard gewerkt om van Pukkelpop een coronaveilig voorbeeld te maken. De situatie wordt goed in de gaten gehouden. Ook worden de plannen worden verfijnd en waar nodig is worden er aanvullende maatregelen genomen. Pukkelpop wil een veilige festival omgeving creëren. De festivaltickets staan op naam en er is een identiteitscontrole voor toegang tot het festival. De bezoekers die gevaccineerd zijn krijgen makkelijker toegang tot de festivalweide. Als je niet gevaccineerd bent moet je testen, hoe vaak dat is hangt af van hoe lang je naar het festival gaat. De details over testprotocollen worden binnenkort bekendgemaakt.

2021 is nog geen jaar zoals we het kennen. Toch weerhoudt het de organisatie niet om de eerste stappen naar een normaal festival te zetten. Veiligheid is dit jaar het belangrijkste, verdere details worden in de komende weken bekendgemaakt.

Paul Kalkbrenner

De Duitse muziekproducent en live-artiest Paul Kalkbrenner is al een tijdje onderweg in muziekland. Hij lanceerde zijn eerste album Superimpose in 2001 en heeft er sindsdien negen bijgeplakt. Zijn laatste album Parts of Life dateert uit 2018. Verder kun je Kalkbrenner natuurlijk kennen van hits als ‘Sky And Sand’, ‘Aaron’ en ‘Cloud Rider’.

In 2019 tourt Kalkbrenner weer langs verschillende festivalpodia. Zo is hij dit weekend op Rock Werchter te vinden en later dit jaar op Balaton Sound. Pukkelpop komt hier met deze bevestiging ook bij.

Pukkelpop 2021

Photo: Pukkelpop – JOKKO

Pukkelpop telt doorgaans zo’n tien podia, meer dan tweehonderd artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. Op Pukkelpop 2019 sierden onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Verder maakt het festival steevast indruk met een schitterend aangeklede locatie.

  • Locatie: Kiewit, België
  • Datum: 19 t/m 22 augustus
  • Tickets: €215 voor een combiticket en €105 voor een dagticket
  • Voor meer informatie check je de officiële site van het festival

						
						
						
												
						
Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen