Advertisement

Arctic Monkeys hint naar grote outdoor shows

Arctic Monkeys Group Shoot 2009

De mannen van Arctic Monkeys hebben in een interview met Gigwise gezegd grootse plannen te hebben voor de zomer van 2014.

Alex Turner, frontman van de Arctic Monkeys, vertelt dat ze iets groots en speciaals willen doen. De band heeft verschillende ideeën, zoals een grote outdoor-show of (wellicht sarcastisch) een onderwater show. Hij vertelt het volgende:

‘“I wanna do some big shows next summer as well, you know we’re not going to do Glastonbury again, but it’d be nice to do something of our own perhaps next summer. Maybe an outdoor show, maybe an underwater show.”

De bandleden hebben dus grootse plannen voor de aanstaande zomer. Dat de heren graag geziene gasten zijn op de festivals in 2014 is geen nieuws. De band wordt in de wandelgangen genoemd als kanshebber op een plek op de affiches van onder meer Rock Werchter en Pinkpop. Vorig jaar gaven ze al aan het niet meer voor minder dan de headline-spot te doen. Arctic Monkeys was vorig festivalseizoen al te bewonderen als headliner op Glastonbury en de eerste editie van Best Kept Secret.

Arctic Monkeys tourt momenteel door Europa. Helaas wordt Nederland niet aangedaan. Wel speelt de band – samen met special guest The Strypes – aanstaande zaterdag in Brussel en de maandag daaropvolgend in Dusseldorf. Voor dit laatste concert zijn nog kaarten beschikbaar. Vanaf €42,- scoor je hier je tickets.