Queens of the Stone Age en Franz Ferdinand voor NorthSide

Franz Ferdinand Band

Het Deense Northside Festival heeft bekend gemaakt dat Queens of the Stone Age en Franz Ferdinand volgend jaar van de partij zijn.

De Amerikanen van QOTSA, zoals Queens of the Stone Age vaak wordt afgekort, stonden vorig jaar nog op Pinkpop. Zullen ze er dit jaar weer staan? Gaat Best Kept Secret of Down The Rabbit Hole wellicht aan de haal gaan met deze rockers? Misschien helemaal niemand? Vorig jaar ontbraken ze in ieder geval op de affiche van Rock Werchter en het zou zomaar kunnen dat het volgend jaar goed wordt gemaakt.

De Schotse band Franz Ferdinand deed vorig jaar een late tour met onder meer Lowlands op het programma. Daar gaven de heren een spectaculaire show in de Alpha-tent. Door de bevestiging voor NorthSide wordt het voorzichtige gerucht dat de band wel een van de partij kan zijn op Pinkpop 2014 een stuk krachtiger. Franz Ferdinand staat volgend jaar sowieso op de bühne van Where The Wild Things Are.

Wat zijn jouw verwachtingen? Discussieer mee ons forum.

Het NorthSide Festival vindt plaats van 13 tot en met 15 juni. Dat is een week na Pinkpop en een week voor Best Kept Secret. Andere namen voor NorthSide 2014 zijn: Arcade Fire, Ane Brun, Mew, Lucy Love en Turboweekend.

NorthSide Logo

NorthSide 2024

Locatie
Denemarken
Aarhus, Denemarken
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Pulp
Massive Attack
KAYTRANADA
Tickets Kopen