Phoenix en meer voor Dour

Dour Festival lightened

Dour Festival heeft vanmorgen de volgende namen aangekondigd: Phoenix, Boys Noize, Girls in Hawaii, LFO en King Khan & The Shrines.

Dour is verheugd om Phoenix aan te kondigen als eerste grote naam voor het festival. Sinds hun komst op Dour in 2001, heeft de groep een opmerkelijk parcours afgelegd, inclusief spelen op de grootste festivals ter wereld. Ze zullen de Last Arena afsluiten op dinsdag 20 juli. Op die dag krijgen ze het gezelschap van een andere grote naam: Boys Noize komt exclusief zijn nieuwe show voorstellen.

De derde groep die zijn komst naar Dour bevestigt is niemand minder dan Girls in Hawaii. Zijn presenteren hun geweldige nieuwe album Everest. LFO moest vorig jaar annuleren wegens problemen met zijn materiaal. Hij komt zich dit jaar verontschuldigen en – zoals reeds beloofd in 2013 – iedereen van z’n sokken blazen. Last but not least ook stevige rock’n’roll in Dour met King Khan & The Shrines.

Dour vindt dit jaar plaats op 17, 18, 19 en 20 juli. De camping opent dit jaar haar deuren op woensdag 16 juli.

Early Bird-tickets vanaf vandaag om 13.00 uur te koop. Vanaf woensdag 11 december om 13u, gaan de combitickets + camping in verkoop aan 112 EUR in plaats van 127 EUR (een korting van 15 EUR per ticket). Vanaf 1 januari, zullen de tickets 119 EUR in plaats van 127 EUR kosten (een korting van 8 EUR per ticket), en dit tot 31 maart 2014.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen