Advertisement

Two Door Cinema Club, HAIM en meer voor Latitude 2014

Het is weer aardig druk rondom de festivals vandaag. Ook Latitude laat van zich horen en maakt de eerste namen voor 2014 bekend. Two Door Cinema Club zal het festival dit jaar headlinen.

Naast Two Door Cinema Club staan ook Röyksopp & Robyn, HAIM, Billy Bragg, Booker T. Jones, Anna Calvi, Phosphorescent, Nils Frahm, Goat, Cass McCombs, Willis Earl Beal, Marika Hackman, San Fermin, Son Lux en Josephine Foster op het programma. Dit zijn de eerste namen van de meer dan 400 namen die Latitude jaarlijks op het programma heeft staan. Voor HAIM is dit de derde datum rond Rock Werchter. Een terugkeer naar het populaire festival komt dan ook steeds dichterbij voor de rock chicks. Röyksopp & Robyn lijken eveneens kans te maken op een plekje op de affiche van Rock Werchter.

Latitude festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli in Southwold te Engeland. Het evenement had vorig jaar onder andere Kraftwerk, Disclosure, Alt-J en Bloc Party op het programma staan. Een combi-ticket kost je zo’n €217,-. Voor meer informatie over het festival kan je hier terecht.

Latitude Logo

Latitude 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Southwold, Verenigd Koninkrijk
Datum 25-28 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen