Linkin Park op Rock in Rio

Linkin Park

Vandaag is ook Linkin Park bevestigd voor het tienjarige feestje van Rock in Rio Lissabon. Hiermee zijn zij de vierde bevestigde headliner voor dit festival.

Op 30 mei staat Linkin Park op het hoofdpodium van Rock in Rio in Portugal. Deze band is erg populair onder het Portugese publiek. Zo zijn ze één van de meest gevraagde artiesten op social media en op de website van het festival. Een logische keuze dus voor hun tienjarig jubileum. Tot nu toe stond de Amerikaanse band hier twee keer eerder: in 2008 en 2012. Afgelopen oktober is het geremixte album ‘Recharged Living Things’ uitgekomen. Toch heeft Mike Shinoda (zanger, gitarist en toetsenist) bevestigd dat de band ook nog een nieuw album uitbrengt begin dit jaar.

Tot nu toe zijn ook Robbie Williams, Justin Timberlake en Arcade Fire bevestigd voor Rock in Rio Lissabon. Linkin Park is tevens bevestigd voor Download festival op 14 juni en Rock im Park/Rock am Ring tussen 5 – 9 juni. Toevallig zit Pinkpop hier net tussen, maar ook voor Rock Werchter zijn ze nog niet uitgesloten.