Stromae bevestigt zichzelf voor Rock Werchter

Vele Werchter-fans zijn alweer weken aan het smachten naar nieuwe namen. Stromae helpt een handje door aan de hand van zijn tourschema bekend te maken dat hij zondag 6 Juli op Rock Werchter staat.

Stromae heeft een drukke zomer voor de boeg. Naast Rock Werchter waren eerder ook o.a. Pinkpop en Main Square bevestigd voor de Belg. De zanger zal op zondag 6 juli te zien zijn op de Werchter-weide. Hieronder het gehele tourschema van Stomae:

STROMAE

Stromae is de twaalfde naam op de affiche van het populaire festival. Naast de Belgische popster staan ook Metallica, Arctic Monkeys, Pearl Jam, Placebo, The Black Keys, Skrillex, Major Lazer, Franz Ferdinand, Pixies, Jack Johnson en Triggerfinger op het programma. Vooral de laatste headliner houdt het Festileaks-forum druk bezig. Kom gerust meespeculeren over de laatste headliner, sub-headliners en dance-afsluiter(s)!

Rock Werchter is één van de grootste en populairste festivals van Europa. Ieder jaar heeft het festival weer een sterke line-up klaarstaan. Dit jaar vieren ze het 40e jubileum. Een combi-ticket kost zo’n €205,-, voor een dag-ticket ben je €83,- kwijt. Hier is meer info te vinden over het festival, de kaartverkoop, de line-up e.d.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen