Young The Giant voor de Pinkpop maandag

Nog geen week na de overweldigende start van de kaartverkoop van Pinkpop kan de organisatie de komst van Young the Giant aankondigen.

Opmerkelijk gepolijste alternatieve, pop-rock, dat is in een notendop Young the Giant. In de afgelopen jaren heeft de band uit Californië over de hele wereld gespeeld en stonden ze op festivals als Bonnaroo en Lowlands, waren ze te gast bij Jay Leno´s The Tonight Show en traden ze op tijdens de MTV Video Music Awards in 2011. In januari kwam hun lang langverwachte tweede album getiteld ‘Mind Over Matter’ uit. De eerste single van het album ‘It´s About Time’, kwam in de US meteen na release de Billboard Alternative top 20 binnen. Ook in Nederland gaat is het ontvangst goed. 3voor12 benoemde ‘It’s About Time’ al eerder tot Single van de Week en het album werd zelfs Album van de Week bij 3FM. Young the Giant staat op 9 juni op de Brand Bier Stage.

Pinkpop is dit jaar weer in het Pinsterweekend, van 7 tot en met 9 juni. Er zijn alleen nog tickets voor de zondag en maandag te koop. Binnen dertig minuten na de start van de kaartverkoop op 15 maart jl. waren de kaarten voor zaterdag 7 juni en het hele weekend (3-dagen incl camping) zo goed als uitverkocht. De grote vraag naar kaarten voor Pinkpop 2014 betekende een recordverkoop voor het festival. Ook de vraag naar de kaarten voor zondag 8 en maandag 9 juni is nog altijd groot, zo zijn er op dit moment nog maar 2.000 tickets beschikbaar voor maandag 9 juni. Klik hier voor tickets!

Let wel, er worden kaarten aangeboden via secundaire handelaren en ‘zogenaamde bezoekers’ op sites als Marktplaats. Dit is ook voor de organisatie een doorn in het oog. Ze maken misbruik van het feit dat veel mensen naast de kaarten gegrepen hebben en proberen zo voor eigen gewin de welwillende bezoeker uit te buiten. Het advies is dan ook: koop geen kaarten via deze handelaren! Om de zwarthandel tegen te gaan worden alle middelen benut om uit te zoeken of er in grote getalen kaarten door dezelfde personen en/of instanties zijn gekocht. Indien dit wordt ontdekt, zal hier tegen worden opgetreden zoals ook gebeurt bij andere evenementen. Zie voor meer informatie www.weetwaarjekoopt.nl.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen