The Rolling Stones bevestigen Europese tour

The Rolling Stones

Tussen de vele vermakelijke 1 april-nieuwtjes zat gelukkig ook nog serieus goed nieuws. De Stones bevestigden dat ze vanaf eind mei door Europa zullen touren. De shows op Pinkpop en TW Classic gaan dus definitief door!

Even stond de eerste Europese tour in zeven jaar tijd voor de Stones op losse schroeven. Na de zelfmoord van de vriendin van zanger Mick Jagger was het even afwachten of de band de beloofde tour, inclusief Pinkpop (7 juni) en TW Classic (28 juni), niet af zou blazen. Gelukkig liet de band onlangs via de officiële app weten dat de tour gewoon doorgaat en op maandag 26 mei zal beginnen in Oslo.

De exacte tourdata van Mick Jagger en consorten kan je hier nog even rustig nalezen. De kaartverkoop van de nieuw toegevoegde shows begint, afhankelijk van de locatie, op 2 of 3 april. Heb je naast een kaartje gegrepen voor de optredens in Landgraaf en Werchter, maar moet je The Rolling Stones toch écht in levenden lijve zien? De dichtstbijzijnde nieuwe locaties zijn Düsseldorf en Parijs…

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen