Dekoor samen met The Rolling Stones op tour door Europa

Dekoor zal The Rolling Stones versterken tijdens de Stones ON FIRE tournee door Europa! Op 7 juni zingen ze als toegift met de Stones op Pinkpop in Landgraaf. Ook zijn ze gevraagd om te zingen bij het Stonesconcert tijdens het TW Classic Festival in Werchter, België.

Dekoor is een close harmony koor dat bestaat uit zo’n 28 jonge en muzikale (oud)studenten dat sinds september 2008 onder leiding van Christoph Mac-Carty staat. Dekoor heeft een unieke plaats ingenomen in de Nederlandse korenwereld door het winnen van verschillende prijzen. Zo won het koor bijvoorbeeld het televisieprogramma Korenslag in 2007. In 2010 zette Dekoor zich ook wereldwijd op de kaart. Zij werden namelijk wereldkampioen in jazz op de World Choir Games in China.

Spoiler alert!!!
The Rolling Stones beginnen de toegift tegenwoordig met klassieker ‘You Can’t Always Get What You Want’. Aangezien Dekoor zichzelf specifiek aankondigt voor deze toegift kunnen we ervan uitgaan dat het gezelschap live de versie ten gehore zal brengen zoals we die kennen van album ‘Let It Bleed’. Naar verwachting wordt het optreden vervolgens definitief afgesloten met ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen