Vierde podium op Rock Werchter 2014 met o.a. Michael Midnight

De zin ‘Tijd voor de afterparty!’ zal de komende edities van Rock Werchter vaak worden geroepen. Het kunstzinnige vierde podium ‘North West Walls’ is toch van de partij op Rock Werchter 2014. Dj’s op dit podium zijn o.a. Michael Midnight en Skyve.

North West Walls wordt een landschapsbaken dat ook buiten de festivalperiode te bewonderen zal zijn. Het is een installatie van permanente aard, maar toch ook niet. North West Walls zal er namelijk elk jaar anders uitzien. Arne Quinze is curator van North West Walls. Onder zijn begeleiding zullen vijf street-art kunstenaars de walls tot leven brengen.

Het is nog niet bekend waar het podium precies zal gaan staan, maar wel is duidelijk dat het gaat om een nachtpodium met dj’s en feest. Er staat iedere dag een andere dj op de stage. Michael Midnight, bekend als resident van Pukkelpop, opent het podium op donderdag. Vrijdags staat Faisal plaatjes te draaien. Op zaterdag brengt The Whatevers de hitjes en zondag mag Skyve de North West Walls afsluiten. Het podium zal iedere dag geopend zijn van 15.30 tot 03.30 en verlengt hiermee de duur van een festivaldag op Rock Werchter.

De opbouw van North West Walls wordt gedocumenteerd in interviews, video- en fotoreportages. Dit is via de Facebook en Youtube van Rock Werchter te volgen. Twitteraars en gebruikers van Instagram kunnen berichten en foto’s van North West Walls plaatsen met hashtag #NWW. Voor meer informatie over het derde podium kijk je hier.

Rock Werchter begint al over een maand; het begint al te kriebelen. Heb jij je festival-tentje, -luchtbed of -slaapzak nog niet binnen? Check dan de festival pagina van Vrijbuiter voor jouw benodigdheden voor deze mooie festivalzomer.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen