Foo Fighters livestream op Facebook

Aanstaande vrijdag is de première van de documentaireserie ‘Foo Fighters: Sonic Highways’. Om dit te vieren speelt de band die dag een concert, welke live op Facebook gestreamd wordt.

Foo Fighters is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege het achtste studioalbum dat 10 november uitkomt. Hier is een achtdelige serie over gemaakt. Vrijdag wordt de eerste aflevering uitgezonden waarin Chicago centraal staat. Om dit te vieren spelen ze na de uitzending in deze stad in ‘The Cubby Bear’. Tijdens het concert wordt ook het nieuwe nummer ‘Something From Nothing’ live gespeeld. Deze komt zowel in de premièreaflevering als op het nieuwe album voor.

Het concert is te zien voor Facebookgebruikers op de HBO-pagina. Deze wordt opgeslagen zodat het later ook voor anderen te zien is.

Om er al een beetje in te komen kun je hieronder de ‘Sonic Highways’ trailer van Foo Fighters bekijken.