Where The Wild Things Are 2015 komt met eerste namen

Fink, Jungle en Oscar & the Wolf. Dat zijn drie van de eerste twaalf acts die op Where The Wild Things Are 2015 hun opwachting zullen maken.

Naast bovengenoemde headliners zijn ook Dekmantel Soundsystem, Akwasi, Bombay Show Pig, Lola Colt, The Black Tambourines, Gallowstreet, The Black Cult, Disco Dolly Soundsystem en Radio Noet Noet zeker van een optreden.

Where the Wild Things Are is het enige Nederlandse alternatieve muziekfestival in een bungalowpark. Waar Best Kept Secret het bungalowpark alleen gebruikt om haar publiek te huisvesten, zijn allerlei faciliteiten van het park voor WTWTA mogelijkheden om optredens plaats te laten vinden. Zo kun je zomaar staan te swingen op de bowlingbaan. ‘Om die reden biedt WTWTA een unieke ervaring en heeft bestaansrecht in festivalland,’ zo schreef Written in Music begin dit jaar na de tweede editie van het festival.

Het festival vindt plaats van 6 tot en met 8 maart 2015. Kaarten zijn te koop via de website. Prijzen variëren van 179 euro tot 209 euro, afhankelijk van het type bungalow dat je boekt.