Streep door Fleetwood Mac geruchten

Fleetwood Mac komt in 2015 naar de Ziggo Dome en het Sportpaleis. Dat maakt de Brits-Amerikaanse band zojuist bekend op hun website. Daarmee kan een streep door de geruchten voor Rock Werchter of Pinkpop.

Hoewel de optredens goed nieuws zijn voor de Nederlandse en Belgische fans van Fleetwood Mac, betekent dit ook dat de band (ondanks de geruchten) niet op Pinkpop of Rock Werchter zal staan. Tijdens die festivals tourt Fleetwood Mac door het Verenigd Koninkrijk. De Britten werden bovendien in verband gebracht met Glastonbury, echter gaf Glastonbury-baas Michael Eavis al aan dat de band uit Londen niet op de 2015-editie staan. Deze uitspraak wordt met de verscheidene zaalshows bevestigd.

Fleetwood Mac bezoekt tijdens de tour  Ierland, Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland en België. Op 1 juni geeft de ‘You Can Go You’re Own Way’-band een show in de Ziggo Dome, op 6 juni is het Sportpaleis aan de beurt. Tickets voor de optredens in Amsterdam en Antwerpen zijn verkrijgbaar tussen de 69 en de 114 euro en deze zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar.

Wie een kaartje koopt voor één van de shows van Fleetwood Mac, zal ook weer zangeres Christine McVie achter de microfoon zien staan. McVie was enkele jaren afwezig, maar kwam tijdens de tour in 2013 weer terug bij de band.