Kiss bevestigt (per ongeluk) Deftones en Airbourne voor Der Ring

Grüne Hölle 2015

Nadat er eerder deze week de drie headliners en nog een hele rits namen voor Der Ring bekend gemaakt werden is er nu nog meer nieuws. Tevens zullen Deftones en Airbourne op het Der Ring festival te bewonderen zijn.

Grote kans dat deze twee bands ook op de twee zusterfestivals, Rock In Vienna en Rockavaria, zullen spelen. Kiss maakte deze namen bekend door deen flyer op Facebook te zetten. De flyer is inmiddels verwijderd, maar wij presenteren hem u hieronder met veel plezier.

Der Ring flyer by Kiss

Der Ring vindt dit jaar plaats op 29, 30 en 31 mei op het voormalige terrein van Rock Am Ring, de Nürburgring te Duitsland. De kaartverkoop voor deze eerste editie van het festival zal 6 november van start gaan. Een combiticket kost nu nog €169,-, maar dat is een early-bird prijs. Rockavaria wordt in hetzelfde weekend gehouden in München, terwijl Rock In Vienna een week later plaatsvindt van 4 t/m 6 juni in het Oostenrijkse Wenen.

Een week na Rock In Vienna wordt Pinkpop gehouden, waardoor het Nederlandse festival mogelijk een aantal namen zal delen met de drie Duitstalige evenementen. Over de kanshebbers voor Pinkpop kun je meediscussiëren op ons forum.