Advertisement

Placebo, Florence And The Machine en meer voor Hurricane / Southside 2015

Dubbelfestival Hurricane / Southside heeft zojuist een blik namen opengetrokken voor de aanstaande editie. Onder meer Placebo, Florence And The Machine, Alt-J en Noel Gallagher zijn van de partij.

Hierbij de aangekondigde acts op een rijtje:

Placebo | Florence + The Machine | Farin Urlaub Racing Team | Paul Kalkbrenner | Marteria | Alt-J | Jan Delay & Disko No. 1 | Cro | The Gaslight Anthem | Katzenjammer | Noel Gallagher’s High Flying Birds | Parov Stelar Band | Milky Chance | George Ezra | NOFX | Alligatoah | Frittenbude | 257ers | Future Islands | The Notwist | SDP | The Cat Empire | Backyard Babies | Danko Jones | Kontra K | Olli Schulz | All Time Low | Band Of Skulls | Millencolin | Lagwagon | Lillywood | Every Time I Die | Skinny Lister | Public Service Broadcasting | Mantar | East Cameron Folkcore

Hurricane / Southside vindt plaats van 19 tot en met 21 juni 2015. Dat is dus tegelijkertijd met Best Kept Secret. De aangekondigde artiesten zijn dus meteen in de race voor een plekje op de BKS-affiche, hoewel ze lang niet allemaal even geschikt zijn. Wie dan wel? Florence And The Machine is wat ons betreft een perfecte headliner voor Best Kept Secret 2015. Alt-J betreedt volgend jaar wellicht voor het eerst het BKS-hoofdpodium en Future Islands mag hun dance moves ook wel eens in Hilvarenbeek komen showen.

Hurricane / Southside tickets zijn hier verkrijgbaar. Early Bird tickets zijn nog te koop en gaan voor € 146,- over de toonbank.

Hurricane Festival Logo

Hurricane Festival 2024

Locatie
Duitsland
Scheeßel, Duitsland
Datum 21-23 juni 2024
Tickets Kopen