UPDATE: The Strokes in verband gebracht met Primavera Sound

In Barcelona is vandaag een reuzenposter met daarop het logo van The Strokes verschenen. De poster wordt geassocieerd met het festival Primavera Sound, dat van 28 tot en met 30 mei 2015 plaatsvindt. 

Het is op dit moment nog onduidelijk of de poster daadwerkelijk iets met Primavera te maken heeft. Vorig jaar hing een soortgelijke poster van Arcade Fire in Barcelona. Niet veel later werd de band aangekondigd voor het festival. Toen was het Primavera-logo echter duidelijk te herkennen, nu niet. We zien enkel een witte rand aan de bovenkant van de poster waaronder wellicht meer info verborgen zit. Het blijft dus vooralsnog gissen of de poster duidt op de komst van The Strokes naar Primavera Sound. De gedachte is echter geheel logisch.

UPDATE 20u: Inmiddels is het logo van Primavera te zien op de poster, zo valt te leren uit de foto van Twitteraar Rámon Fernández. Volgens het Spaanse blog Indiespot komt Primavera morgenochtend met een officiële aankondiging. Ondertussen hebben The Strokes zelf subtiel gehint dat er binnenkort iets op hun Instagram gaat verschijnen.. Het zal toch geen Primavera aankondiging zijn?

Primavera The Strokes

 

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 30 mei - 2 juni 2024
Line-up
SZA
PJ Harvey
Mitski
SZA, PJ Harvey, Mitski +91 meer
Tickets Kopen