Alt-J, St. Vincent en meer voor Open’er Festival 2015

Alt-J

Alt-J en St. Vincent staan op Open’er Festival 2015. Laatstgenoemde mag tevens worden toegevoegd aan de geruchten voor Rock Werchter 2015.

Ook Jonny Greenwood, gitarist van Radiohead, staat met The London Contemporary Orchestra solo op de line-up van het Poolse festival. Onduidelijk is nog of één van deze acts als headliner zal functioneren. Vorig jaar wist Open’er Jack White, Faith No More, The Black Keys en Pearl Jam te strikken als headliners. Het festival bevestigde daarnaast dat Radiohead en Foo Fighters Open’er 2015 niet zullen headlinen.

Rock Werchter 2015

Met het oog op Rock Werchter zijn dit interessante namen. De beide festivals delen ieder jaar behoorlijk wat namen. Zo stonden de vorige editie o.a. The Black Keys, Bastille, HAIM, Rudimental, MGMT, Foals en Lykke Li op beide evenementen. Daarnaast hadden Rock Werchter en Open’er als enige festivals Pearl Jam als headliner weten te strikken.

Open’er 2015

Open’er Festival wordt komend jaar gehouden op 1, 2, 3 en 4 juli in het Poolse Gdynia. Momenteel zijn de early bird tickets in de verkoop. Voor vier dagen inclusief camping betaal je 126 euro. Dagtickets zijn momenteel nog niet te koop. Voor meer informatie over het festival, de line-up e.d. kan je hier terecht.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen