Eerste 17 acts voor OpenAir St. Gallen 2015

OpenAir St. Gallen

Van 25 tot en met 28 juni 2015 vindt in het Zwitserse St. Gallen het gelijknamige OpenAir festival plaats. Vanmorgen kondigde de organisatie de eerste 17 artiesten aan: The Chemical Brothers, Placebo, Rise Against, Frank Turner, Future Islands, Farin Urlaub, Kraftklub, Antilopen Gang, Marteria, Fritz Kalkbrenner, Kodaline, Mighty Oaks, The War On Drugs, Fink en Jack Garratt, Kadebostany en Lo & Leduc.

De voorverkoop voor het festival start op 20 december om 09.00 uur. Om je slag te kunnen slaan is registratie vereist. Dat kan tot en met 14 december. Daarna koop je tickets op deze pagina. Voor ongeveer € 175,- ben je er het gehele festival bij.

OpenAir St. Gallen is net als Best Kept Secret een ‘cashfree’ festival. Je betaalt je eten en drinken met een chip in je festivalbandje. Deze dien je van te voren uiteraard wel van saldo te voorzien. Het festival bestaat al sinds 1977. Vanaf dat moment vond – steeds in het laatste weekend van juni – jaarlijks een editie plaats.