Graspop komt met nieuwe namen

Marilyn Manson

Het Belgische Graspop Metal Meeting kondigde vandaag 13 nieuwe namen aan voor de jubileumeditie van volgend jaar. Het festival viert op 19, 20 en 21 juni zijn twintigste verjaardag.

De organisatie van GMM had al heel wat namen bekend gemaakt, waaronder Kiss, Slipknot, Scorpions, Korn, Judas Priest en Motörhead. Hier zijn nu Faith No More, Marilyn Manson, Slash, Parkway Drive, Lacuna Coil, H.E.A.T, King 810, Sonata Artica, Aborted, Dragonforce, Ne Obliviscaris, Devilment en Thunder aan toegevoegd.

Opmerkelijk is de boeking van Faith No More. Volgens één van onze bronnen is de band ook vastgelegd door Rock Werchter. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de Amerikanen op beide festivals staan. Vooralsnog verandert onze informant niet van standpunt en verzoekt deze ons nog even geduld te hebben alvorens conclusies worden getrokken.

De kaartverkoop voor Graspop is op vrijdag 5 december van start gegaan. Tickets kun je hier kopen.

Check hier het gehele programma van Graspop 2015:

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen