Sting en The Chemical Brothers naar Les Eurockéennes 2015

600

Les Eurockéennes 2015 heeft Sting en The Chemical Brothers weten te strikken voor de komende editie. Het Franse festival vindt een week na Rock Werchter plaats.

Sting en The Chemical Brothers zijn de eerste twee namen voor Les Eurockéennes. Het festival bestaat komend jaar 25 jaar. Of dit ook gevierd gaat worden met een spectaculaire line-up is vooralsnog niet aangekondigd. Les Eurockéennes wordt in 2015 gehouden op 3, 4 en 5 juli in het Franse plaatje Belfort. Voor meer informatie over het festival, de kaartverkoop en de acts kijk je hier.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter en Les Eurockéennes delen ieder jaar bijzonder veel namen op de line-up. Zeven van de tien ‘top-of-the-bill’-namen van Les Eurockéennes 2014 stonden ook in België. Daarom kunnen de namen van het Franse evenementen per direct op het geruchtenlijstje van Werchter. The Chemical Brothers werd weliswaar ook door Rock Werchter aangekondigd deze week. De andere naam, songwriter Sting, kan daarentegen wel worden opgeschreven bij de geruchten voor het Belgische festival. Eerder werd al bekend dat de Brit ook 26, 27 28 juni op festivals in Noorwegen zal staan. Daarmee zou alleen donderdag 25 nog een optie kunnen zijn voor een optreden op de Werchterse weide.

Festileaks-chef van alles wat niet met nieuws te maken heeft. Muziekjournalist. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.