The Chemical Brothers naar Sonar Barcelona 2015

Sonar Festival Logo

De organisatie van Sonar maakte maandag de eerste namen bekend voor de editie van 2015. Onder andere The Chemical Brothers zal zijn opwachting maken in Barcelona. 

Middels een video op Facebook maakte Sonar Festival de eerste namen bekend van de 2015 editie. The Chemical Brothers, Autechre, Kindness, Evian Christ, Fat Freddy’s Drop, Daniel Avery, Ten Walls, Lee Gamble, SOPHIE MSMSMSM, Holly Herndon, PXXR GVNG, Kiasmos, Kate Tempest,Tourist, Vessel, Niño, Mans o en Heleha Hauffj zullen van de partij zijn in Barcelona.

The Chemical Brothers maakte zelf ook de aankondiging via eigen kanalen, maar niet alleen voor Sonar. Vandaag kondigde het duo de eerste drie live-optredens (sinds 2011!) voor 2015 bekend. Tom Rowlands en Ed Simons zullen naast Sonar, ook SonneMondSterne (reeds bekend) en Orange Warsaw aandoen:

“Greetings Chemical Brothers & Sisters! We are excited to announce the first new live dates since 2011!”

En grote kans dat er nog meer festivals gaan volgen in het tourschema; Superstar DJ’s, here we go!

“More news and live dates soon! xx  Chemicals HQ”

Sonar Festival Barcelona 2015

Sonar Festival Barcelona vindt plaats op 18, 19 en 20 juni. Hetzelfde weekend als het Best Kept Secret Festival in Nederland. Welke artiesten zou je daar terug willen zien? Discusieer mee met ons op het forum. De ticketverkoop is reeds van start gegaan via de website van de organisatie. Tickets zijn nu verkrijgbaar tegen het gereduceerde tarief van 165 euro.