Hozier, The Script, Sam Smith en meer voor Mainsquare 2015

The Script

In navolging van grote broer Rock Werchter heeft het Franse Mainsquare Festival vanmorgen 14 nieuwe acts aangekondigd. Daaronder Sam Smith en Hozier, die eerder ook al voor Rock Werchter werden aangekondigd.

Mainsquare 2015 verwelkomt: Sam Smith, IAM, Skip The Use, Hozier, The Script, Georges Ezra, Madeon, Fakear Live, The Avener, Rone, Rudimental Live, Tiken Jah Fakoly, Patrice en BRNS. Drie van deze namen (Sam Smith, Skip the Use en Madeon) werden eerder gelekt door Muse. De Mainsquare organisatie ontkende toen dat de boekingen rond waren. Wanneer The Dø, Flume en Christine And The Queens nog voor Mainsquare worden aangekondigd dan klopte de poster dus toch volledig.

Main Square is ‘het kleine broertje van Rock Werchter’. De organisatie van Rock Werchter begon in 2008 met dit project in het plaatsje Arras. Het festival vindt normaal plaats in hetzelfde weekend als Rock Werchter, maar dit jaar vanwege het verplaatsen van het Belgische festival voor het eerst niet. De organisatie zette het festival in eerste instantie op om artiesten twee festivals te kunnen bieden in plaats van één. Jaarlijks delen de twee festivals dus veel namen met elkaar. Lenny Kravitz, Hozier, Muse, Pharrel Williams en Sam Smith staan deze zomer in elk geval op beide affiches.

Main Square vindt plaats op 3, 4 en 5 juli 2015 in het Franse plaatsje Arras. De ticketverkoop is gestart via de site van Mainsquare.

Main Square Festival Logo

Main Square Festival 2023

Locatie
Frankrijk
Arras, Frankrijk
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Damso
Orelsan
Macklemore
Damso, Orelsan, Macklemore +34 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.