Wireless Festival 2015 strikt o.a. Drake, Avicii en Childish Gambino

childish gambino

Het Britse hiphop-festival Wireless heeft het eerste deel van de line-up bekend gemaakt. Headliners van Wireless Festival 2015 zijn Drake, Avicii, Kendrick Lamar, David Guetta en Nicki Minaj.

Naast de vijf headliners staan ook Knife Party, Jessie J, NERO, Childish Gambino, Clean Bandit, Duke Dumont, Gorgon City, August Alsina, Joey Bada$$, Raleigh Ritchie, Wretch 32, Fuse ODG, Indiana, Grandmaster Flash, Krept & Konan, Stormzy, Arrested Development, ILoveMakonnen, Logic, G-Eazy, George The-Poet, Little Simz en Moosh & Twist: OCD deze zomer op het Britse evenement.

Rock Werchter 2015
Het hiphop-/dance-festival deelt ieder jaar een aantal namen met het Belgische Rock Werchter. In 2014 stonden Rudimental en Ellie Goulding op zowel Wireless als Rock Werchter. De festivals deelden in 2013 de namen van John Legend, Frank Ocean, Kendrick Lamar en Ke$ha. In 2012 waren o.a. Wiz Khalifa, Deadmau5 en Knife Party van de partij op beide festivals.

Wireless Festival 2015 vindt dit jaar plaats op 3, 4 en 5 juli in het Finsburry Park te Londen. Of het festival dit jaar, net zoals voorgaande jaren, ook in Birmingham gevierd zal worden is nog onduidelijk. Inschrijven voor de pre-sale van Wireless doe je hier.