Bestival komt met eerste namen voor 2015

650
Bestival header

Bestival Festival heeft vandaag de eerste namen bekend gemaakt, waaronder al twee headliners: The Chemical Brothers (zaterdag) en Underworld (donderdag).

Onder de bevestigde artiesten zijn ook: Duran Duran, The Jacksons, Tame Impala, Jungle, Flying Lotus, Gorgon City, Little Dragon, Roisin Murphy, Kate Tempest, Seth Troxler, Jamie XX (Live), Future Islands, Level 42, Joy Orbinson en vele vele anderen. Wil je de hele lijst namen weten? Zie dan de poster hieronder:

Bestival line-up 2015-1

Bestival 2015

Bestival is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in het recreatiepark Robin Hill op het Britse Isle of Wight. Het festival vindt plaats op 10 t/m 13 september. De voorverkoop is gestart, je kunt je tickets hier kopen. Je kunt zelfs in termijnen (25 weken) betalen!

Het thema voor Bestival 2015 is ‘Summer of Love’:

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.