Faithless, Laidback Luke en meer naar Balaton Sound ‏ 2015

Balaton Sound

De organisatie van het Balaton Sound Festival heeft een elftal nieuwe acts aangekondigd die komende zomer komen optreden aan het Balatonmeer. Het festival zal een tussenstop zijn van de Faithless 2.0 tour en ook Netsky en Laidback Luke zijn toegevoegd aan de line-up. Balaton Sound vindt plaats van 8 tot en met 12 juli in Zamárdi, Hongarije, en er is nog een klein aantal tickets beschikbaar tegen het early-bird tarief.

Balaton Sound richt zich voornamelijk op elektronische muziek met enkele uitstapjes naar hiphop en pop. Headliner Faithless, bekend van grote hits als Insomnia, God is a DJ en We Come 1, heeft recent aangekondigd ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan weer te gaan optreden en Balaton Sound is één van de weinige festivals die worden aangedaan.

Het grote aantal bezoekers uit België en Nederland kan ook losgaan op muziek van eigen bodem, want nadat eerder de komst van onder meer Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Nicky Romero en Afrojack was bevestigd, maken nu ook de Belgische drum and bass act Netsky (live) en de Nederlandse dj’s Laidback Luke, Dannic en Dyro deel uit van de line-up.

Andere acts die zijn bekendgemaakt voor het populaire zomerfestival, met podia langs en op het water, zijn de Duitse dj’s Zedd en Âme, de Amerikaanse dj’s Kaskade en Flosstradamus, de Britse dj Art Department en de Hongaarse dj’s Stadiumx.

Early-bird tickets voor de volledige vijf dagen van Balaton Sound kosten 135 euro. Hiervan zijn er nog ongeveer 2.000 beschikbaar. Later zal de prijs voor tickets omhoog gaan naar 165 euro. Tickets en meer informatie zijn te verkrijgen op balatonsound.nl

Balaton Sound Logo

Balaton Sound 2023

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 28 juni - 1 juli 2023
Tickets Kopen