Firefly presenteert affiche – o.a. Kings Of Leon en The Killers

702

Het Amerikaanse Firefly Festival presenteert vandaag na lang wachten het (bijna) volledige affiche. Onder andere Kings Of Leon, The Killers en Morrissey staan op het festival. Daarnaast is er ruimte voor een nog onbekende headliner.

De bekendmaking van Firefly stond eigenlijk al een aantal weken geleden gepland. Omdat er vanuit een artiest maar geen goedkeuring kwam, werd de bekendmaking echter telkens uitgesteld. Inmiddels vond Firefly het blijkbaar te lang duren. Dat leidt er wel toe dat er nog één headliner is geblurred op de affiche. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier om Paul McCartney.

Check de volledige affiche hieronder.

Firefly 2015 Line-up

Firefly 2015

Firefly vindt plaats van 18 tot en met 21 juni 2015 in het Amerikaanse plaatsje Dover. Dat is tegelijkertijd met Best Kept Secret en een week voor Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. Een ticket voor vier dagen Firefly kost je 250 dollar. Check voor meer informatie de site van Firefly.

Festileaks opperhoofd. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.