FM4 Frequency Festival kondigt o.a. Alt-J en The Prodigy aan

The Chemical Brothers

FreaQs, opgelet, zo kopt de organisatie van het FM4 Frequency Festival deze ochtend. Het festival presenteert een mooi aantal nieuwe namen voor aankomende zomer voor zowel het ‘Day- als Nightpark’, waaronder de Nederlandse dj Martin Garrix.

Het Oostenrijkse festival, gekenmerkt door de geweldige ligging tussen de bergen, is opgesplitst in twee delen, Daypark en Nightpark. Daypark kenmerkt zich door het grote buitenpodium en het echte festivalgevoel, terwijl Nightpark plaatsvindt in hallen en loodsen waar je met een bus naar toe kunt reizen.

Daypark verwelkomt The Prodigy, The Chemical Brothers, Alt-J, CASPER, Ellie Goulding, Major Lazer, Martin Garrix, The Script, Simple Plan, Kwabs, Enter Shikari, Alligatoah, Jose Gonzalez, K.I.Z., The Wombats, William Fitzsimmons, Irie Révoltés, New Found Glory, SDP, The Menzingers, Ruen Brothers, Courtney Barnett, The Districs, Truckfighters, Exclusive.

Nightpark heeft SIGMA live, Klangkarussell live, Kill The Noise, Oliver Koletzki, KOAN Sound, dj Craze, Cyril Hahn, Fukkk Offf, Fakear en Steve Hope gestrikt.

Het spektakel vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus. Tegelijkertijd met Lowlands en Pukkelpop dus. Van bovenstaande acts reizen onder meer the Chemical Brothers en Major Lazer al af naar de polder. De overige namen kunnen dus ook worden betiteld als kanshebber.

FM4 Frequency Festival Logo

FM4 Frequency Festival 2023

Locatie
Oostenrijk
St Pölten, Oostenrijk
Datum 17-19 augustus 2023
Line-up
Die Ärzte
Imagine Dragons
Kraftklub
Tickets Kopen