FortaRock verlaagt ticketprijs

FortaRock

Twijfel je over het kopen van een FortaRock-ticket omdat je de line-up te zwak vindt of omdat je de tickets te duur vindt? Grijp dan nu je kans, want de organisatie heeft de ticketprijs verlaagd.

Mojo Concerts deelde vandaag via de Facebookpagina van het festival mee de oude ticketprijs van €67,50 per direct te verlagen naar €49,-. Aanleiding hiervoor is dat de organisatie vindt dat de line-up niet geheel in verhouding stond met de oude ticketprijs. Ook geeft zij aan dat het dit jaar moeilijk was om buiten Slipknot nog meer grote internationale acts te boeken.

We hebben alles uit de kast getrokken, maar het is ons helaas niet gelukt om nog een aantal grotere acts te boeken onder Slipknot. Dit heeft met name te maken met de sterke internationale concurrentie en het beschikbare aanbod op 6 juni. Er worden zoals gezegd nog enkele bands toegevoegd aan het programma, maar hele grote namen zitten er niet meer in, hoezeer we dat ook gewenst hadden.

Heb jij al een kaartje gekocht? Maak je dan niet druk. De organisatie heeft namelijk medegedeeld dat de mensen die al in bezit zijn van een kaartje het teveel betaalde bedrag een dezer dagen teruggestort krijgen.

FortaRock 2015
FortaRock vindt dit jaar voor de zevende keer plaats. Op zaterdag 6 juni zijn de metalbands Slipknot, Lamb of God, Epica, Parkway Drive, Papa Roach, Godsmack, Exodus, Clutch, Red Fang, Converge, Dying Fetus, Flotsam and Jetsam, Leprous, Sylosis, Enforcer en King 810 in het Nijmeegse Goffertpark te zien. Hier worden op een later tijdstip nog een aantal bands aan toegvoegd. Kaarten zijn hier te koop.