Papa Roach en Wolf Alice naar Orange Warsaw Festival

584

Het Poolse Orange Warsaw Festival roert zich weer. Dit keer zijn Papa Roach en Wold Alice toegevoegd aan het programma van 2015. We houden dit festival voor je in de gaten aangezien het plaats vindt tijdens het Pinkpopweekend.

Eerder waren al Muse, Bastille, The Chemical Brothers, Incubus, Asking Alexandria, Mela Koteluk, Parkway Drive, Sheppard, Paloma Faith, KAMP! en Kadebostany toegevoegd aan het programma voor 2015.

Orange Warsaw is een jaarlijks terugkerend festival en vindt volgend jaar plaats van 12 tot en met 14 juni op de Horse Racing Track van Sluzewiec. De kaartverkoop van het festival is reeds gestart. De prijs is 470 zloty (112 euro) voor een weekendkaart. Dagtickets gaan vanaf 2 februari in de verkoop tegen een prijs van 220 zloty (53 euro).

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.