Advertisement

Positivus Festival maakt eerste namen bekend

positivus

Positivus Festival heeft vandaag het eerste deel van de line-up bekend gemaakt. Onder andere de legendarische Robert Plant zal met zijn The Sensational Space Shifters afreizen naar Letland.

Ook kersverse Grammy-winnares St. Vincent, de welbekende dance-act Basement Jaxx en de 2014-belofte Jungle behoren tot de eerste namen voor het festival. Tom Odell maakt zelfs een rentree; hij stond in 2013 ook al op Positivus. Jack Garratt, Fenech-Soler, King Gizzard & The Lizard Wizard, Kate Boy, Max Jury en SOAK zijn allen ook bevestigd voor de negende editie van het Positivus Festival. Nooit eerder was de eerste bekendmaking rondom de line-up zo uitgebreid als nu.

Positivus Festival

Positivus Festival is een jaarlijks terugkerend driedaags festival en biedt live muziek in verschillende genres: pop, folk, electro en meer. Het grootste Baltische muziekevenement zal voor de negende keer plaatsvinden van 17-19 juli in Letland. Het festival biedt toegang tot weiden, bossen, het strand, evenals de lokale stad Salacgrīva. Een Positivus Festival 3-daags ticket zonder camping kost 65 euro en een 3-daags ticket met camping 71 euro. De voorverkoop is reeds hier begonnen.

Benieuwd geworden? Kijk hier de aftermovie van vorig jaar om een indruk te krijgen van het festival.