Robbie Williams naar Sziget 2015

robbie williams

De organisatoren van het Sziget Festival in Boedapest hebben aangekondigd dat Robbie Williams op maandag 10 augustus de eerste headliner zal zijn van het festival. Het optreden maakt deel uit van de ‘Let Me Entertain You Tour’ van de zanger. Daarbij wordt dus ook het festival aangedaan dat recent is verkozen tot beste grote festival van Europa bij de European Festival Awards.

Het optreden van Robbie Williams kan worden bijgewoond door iedereen met een 7 Days Pass voor het gehele festival, maar er is ook een gelimiteerd aantal van 25.000 dagtickets beschikbaar. De eerste 10.000 dagtickets voor maandag 10 augustus zullen worden verkocht voor €59 en daarna gaat de prijs omhoog naar €65. De prijs voor een 7 Days Pass is €229 tot het einde van april. Er zijn op dit moment al veel meerdaagse festivaltickets verkocht en er wordt verwacht dat deze net als vorig jaar van te voren uitverkocht raken.

Het Sziget Festival vindt dit jaar plaats van maandag 10 tot maandag 17 augustus. Naast Robbie Williams komen ook onder meer Florence And The Machine, Alt-J, Awolnation, Jamie Woon, José Gonzalez en Babylon Circus naar Sziget Festival 2015. Binnenkort zullen nog veel meer artiesten worden aangekondigd. Meer informatie en tickets voor Sziget Festival 2015 zijn te verkrijgen via szigetfestival.nl.

Organisator van de Sziget Express-treinen vanuit Nederland naar Boedapest Festival.Travel heeft bekendgemaakt dat ook dit jaar een derde trein naar het festival zal rijden. De ‘British Knights Sziget Express’ vertrekt op vrijdag 7 augustus vanuit Amersfoort en zal daar dinsdag 18 augustus terugkeren. Meer informatie over deze trein is te verkrijgen via deze pagina..

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen